www.howmanyselfiescanyouhandle.com är en blogg om allt mellan himmel och jord.

Namnet syftar till att driva med dagens sociala medier, såsom facebook och instagram, där selfies börjar gå till överdrift enligt oss. Vi ville ha ett namn som sticker ut lite samtidigt som det även är lite samhällskritiskt.

Vad kommer bloggen att handla om?

Eftersom vi är lite anti selfies/sociala medier kommer vi såklart att skriva lite om detta! Men det övergripande målet är att vara en fräsch och modern blogg om samhällsfrågor, kultur, nöje och liknande.

Vi vill dela med oss av vår syn på världen på ett intressant och moget sätt. Vi vill väcka uppmärksamhet mot våra hjärtefrågor som är:

resurser

  • Miljö. Vi förbrukar jordens resurser i alldeles för hög takt. Vi måste dra ner kraftigt på köttkonsumption, bilanvändande och allmän konsumption.
  • Samhälsklyftor. På tok för många mäniskor är fattiga och utsatta samtidigt som en liten klick har alla världens rikedomar. Detta vill vi förändra!
  • Hälsa. Idag är fetma ett allt större problem som leder till fysiska åkommor. Tillsammans med psykisk ohälsa är det en tickande bomb som bara skapar lidande för miljoner människor. Vi behöver adekvat träning och bra mat, detta är väldigt basic, ändå är det alldeles för många som inte inser detta.

Vi hoppas att vi kan påverka i alla fall några människor på våra äventyr i bloggvärlden!