Visst är det lockande under våren och sommaren att ta med sig det mesta av vardagen ut under den bara himlen, eller är det bara vi som tycker det? Att kunna både laga maten och äta den utomhus gör inte bara att det blir mysigare, utan det blir också i många fall smidigare och det är ju alltid välkommet med effektivisering av livet, inte sant?

Förutom just mat så är det också så att umgänge på alla sätt och vis är trevligare utomhus när vädret tillåter och vi tycker också att man ska passa på att ta med sig sin hobby ut. Varför inte passa på att måla och rita, läsa och fixa håret ute istället för inne? Sminka sig ute istället för i badrummet är också en sådan sak som är trevligt och man kan såklart också stryka kläderna, sitta med datorn och fixa och en massa annat!

Träning är en sådan sak som lämpar sig otroligt bra just för utomhusliv då man inte bara kan träna gratis med hjälp av både utomhusgym och naturen som hjälpmedel, utan man får också fräsch och frisk luft till på köpet helt gratis! Just vad gäller träning så är det ingenting som talar emot att ta med sig den ut, utan det är faktiskt betydligt mycket trevligare att träna både lite lugnare pass och mer hardcore pass utomhus när det är fint väder!

Har du inte testat att träna utomhus ännu? Är det bara en joggingtur eller två som du placerat ute istället för inne? Tänker du att de övningar du gör på gymmet måste ske just på gymmet? Då är det dags att tänka om! Plocka med dig allt du kan ut på trädgården, för vare sig det är ett hopprep eller en yogamatta så kommer träningen att bli mycket mer spännande när du gör den ute under solen eller stjärnorna!